Leven vanuit RustLeven vanuit RustLeven vanuit RustLeven vanuit RustLeven vanuit RustLeven vanuit RustLeven vanuit RustLeven vanuit RustLeven vanuit Rust

Leven vanuit Rust

In de dynamiek van het dagelijks leven doet zich onvermijdelijk spanning voor. Leven vanuit Rust betekent niet dat je deze spanning probeert te vermijden, want dat is niet mogelijk als je voluit leeft. Het wil zeggen dat je ín de spanning die het leven met zich meebrengt steeds weer terugkeert naar ontspanning en stilte. Wanneer je dat doet, ga je leven op een manier die bij je past. Je merkt hoe het met je is, waar je naar verlangt, wat jou inspireert en stemt datgene wat je doet daarop af. Als je uit de tredmolen van het te drukke leven stapt, komt er ruimte voor intuïtie en gezond verstand.

Zo’n leefwijze maak je je niet in een handomdraai eigen. Het vraagt oefening en discipline om keer op keer een gelegenheid te creëren waarin je niet gestoord wordt en echt tot rust kunt komen. Soms vind je daarvoor pas de motivatie doordat je lichamelijke en/of psychische klachten krijgt. Of doordat je de tevredenheid en het enthousiasme waarmee je vroeger leefde gaat missen. Hoe dan ook, alle aktiviteiten die ik organiseer hebben de bedoeling om je te ondersteunen in de wens om daadwerkelijk te Leven vanuit Rust.

 

Agenda

2018 

yogacursussen 

 proefles op afspraak

 

Contact

Elsa Warmenhoven
Kerkslagen 30
8144 RD Lierderholthuis

0572 – 390 371
elsa@levenvanuitrust.nl

KvK Zwolle 08216617

 


one4design webdesign zwolle Saswitha keurmerk 300dpi cmyk-2