Leven vanuit RustLeven vanuit RustLeven vanuit RustLeven vanuit RustLeven vanuit Rust

Proefles

Als je niet met yoga bekend bent of wilt ervaren hoe ik les geef, kun je op afspraak een proefles doen. De kosten daarvan zijn € 12,00 (les van 75 minuten).

Inhalen van een gemiste les

Wanneer je een keer niet kunt komen, mag je de les inhalen in een van de andere groepen als daar plaats is. Deze inhaalmogelijkheid geldt tot aan het einde van de cursus waarin je de les gemist hebt. 

Als ik zelf een keer de les moet afzeggen, zal deze plaatsvinden in de week na de vakantie die volgt op de cursus.

Meenemen

Draag gemakkelijke kleding, bijv. een T-shirt en een joggingbroek of een legging. Neem een matje, plaid of slaapzak mee om de zittende en liggende oefeningen op te doen, en een warme trui en dikke sokken voor de eindontspanning. Ook kun je een kussen meenemen om je hoofd (in ruglig) of je knieën (in zit en ruglig) te ondersteunen.

Lesplaatsen

Wijhe
Het Harmoniegebouw, Ambachtsweg 4, 8131 TW  Wijhe. Dit ligt op het industrieterrein De Enk, naast de Arva-specerijenfabriek aan de dijk. Vanuit het dorp gezien voorbij de brandweer de tweede straat rechts.

Zwolle-zuid
Basisschool De Ark, Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle. Neem de hoofd-ingang van de school met de brede glazen en groene gevel. In de school loop je gelijk naar links, door klapdeuren heen langs de toilletten, naar het speellokaal.

Raalte
Basisschool De Bolster, Kastanjelaan 2, 8102 JH  Raalte. Het speellokaal.

Agenda

2018 

yogacursussen 

 proefles op afspraak

 

Contact

Elsa Warmenhoven
Kerkslagen 30
8144 RD Lierderholthuis

0572 – 390 371
elsa@levenvanuitrust.nl

KvK Zwolle 08216617