Leven vanuit RustLeven vanuit RustLeven vanuit RustLeven vanuit RustLeven vanuit Rust

CD 1 Hatha Yoga - in de traditie van Saswitha

Er is een CD gemaakt van een live opname. Het zijn twee complete yogalessen van 45 en 35 minuten, die allebei eindigen in een ontspanningsoefening van ruim 10 minuten. Deze kun je ook los van de serie ervoor afspelen als je een kwartiertje tijd maakt: je wordt geleid in een heerlijke en diepgaande ontspanning. De tweede, kortere les is een lichte yogales, die heel geschikt is voor mensen die beginnen met yoga of herstellende zijn van ziekte of burn-out.

Door op de link hieronder te klikken kun je een van de oefeningen beluisteren. Bereid je eerst voor op de uitgangshouding:

  1. Ga op een deken of matje zitten (niet op je bed, een matras is te zacht).
  2. Leg je benen languit en gespreid neer. 

Beluister hier een fragment. 

 

CD 2 Hatha Yoga - in de traditie van Saswitha

Op verzoek van enthousiaste leerlingen die regelmatig met de eerste CD oefenen, heb ik een tweede CD gemaakt. Het zijn allemaal andere oefeningen en ook de opzet is anders, want deze CD bevat één lange yogales van ruim zestig minuten. De oefentijd is dus gelijk aan die in de yogacursus. Het is ook mogelijk korter te oefenen of alleen de eindontspanningsoefening te doen, want de verschillende tracks zijn apart af te spelen.

 

De kosten van een CD zijn € 17,50. Het is mogelijk om een exemplaar af te halen in Zwolle, Wijhe en Raalte of bij mij thuis in Lierderholthuis. Ik kan hem ook aan je opsturen, dan komen er verzendkosten bij. Stuur mij een e-mail om hem te bestellen.

Agenda

2018 

yogacursussen 

 proefles op afspraak

 

Contact

Elsa Warmenhoven
Kerkslagen 30
8144 RD Lierderholthuis

0572 – 390 371
elsa@levenvanuitrust.nl

KvK Zwolle 08216617